Edebiyat Akademisi'nin ilk dersi Prof. Dr. Yılmaz DAŞCIOĞLU ile gerçekleştirildi

Edebiyat Akademisi'nin ilk dersi Şair ve Akademisyen Prof. Dr. Yılmaz Daşcıoğlu'nun katılımıyla 19 Şubat Pazartesi günü Tarihî Alicanlar Konağı’nda gerçekleştirildi.

Manset Resmi

Yorumlar (3)

KAMİL SÖĞÜT

Akademinin açılış eğitimi için başta Prof. Dr. Yılmaz Daşçıoğlu olmak üzere herkese teşekkürler. İlk eğitimden bu akademinin bizler üzerine ne kadar fazla faydalı olacağını görmüş olduk.


ÖZLEM YALÇINKAYA

Akademimizin ilk dersi Sayın Yılmaz Daşçıoğlu hocamızlaydı.Üniversitedeyken derslerini tüm dikkatimizle dinlerdik tek bir kelimesini bile kaçırmamak için.Yıllar sonra aynı heyecanla dinledim anlattıklarını.Her cümlesinde yeni bir kapı aralandı zihnimde.Kendisine bu keyifli söyleşi için teşekkür ederiz.


REYHAN YILMAZ

"Edebiyatı hayatımızın içine ne kadar alabilirsek ,hayat kalitemizi artırırız. Edebiyat, hayatın dışında bir hayat katmanı oluşturur." sözleri ve değerli anlatımı ile bize çok büyük katkı sağlayan değerli hocamıza teşekkür ediyorum. "Edebiyat akademisi"nin bu ilk dersi bende yeni heyecan oluşturdu. Çünkü hayatıma dair yeni ve faydalı bir katman oluşacağını hissettim. Emeği geçen herkese teşekkürler...